Overslaan en naar de inhoud gaan
Ruwvoer
Voor elk dier!

 

Dé specialist in ruwvoer en stalbedekking

Midibalen 
Maak kennis met onze unieke midibalen! Door hun handige formaat zijn ze makkelijk te hanteren als je geen groot materiaal bezit, je kunt ze namelijk in je ééntje door een normale deur rollen! Het hooi wat je gewend bent, maar dan in een handzamer formaat. 

De afmeting van de midibaal is 85cm hoog en een diameter van 90cm, het gewicht is gemiddeld tussen de 110 en 120 kg, dit is ideaal voor eigenaren van paarden, kleinvee- en hobby-veehouders met een beperkte voersnelheid. 

Grote ronde balen
Naast onze handige midibalen hebben wij ook een assortiment in grote ronde balen, deze balen wegen tussen de 380 en 410 kg. 

Strobalen
Zoek je stalbedekking voor je paard of ander landbouwhuisdier? Wij hebben ook aanbod in grote vierkante tarwestro balen, deze halen wij in het stroseizoen direct van het land naar de schuur en slaan deze op voor de verkoop. 

Eigen beheer
Een groot voordeel van ons bedrijf is dat wij de productie van de midibalen volledig van A tot Z in eigen beheer doen.
Wij maaien, schudden, harken, persen en transporteren alles zelf met ons luxe machinepark. 
Zodoende hebben wij de beste kwaliteitsgarantie, hebben we veel kennis van onze producten en weten wij jullie op maat te adviseren. 

Transport- en voorladerwerkzaamheden
Ben je geïnteresseerd in een van onze producten en wil je die graag thuis laten bezorgen? Geen probleem! Wij bezitten alle materialen om het laden, lossen en transporteren van deze producten te verzorgen. 
Ben je op zoek naar transport- of voorladerwerkzaamheden los van onze producten? Dan horen wij dit ook graag! 

Loonwerk 
Naast ons eigen werk staan we ook altijd open voor het verzorgen van graswinning bij particulieren of collega's. 
Informeer hiervoor naar de prijslijst. 

Aankoop gras op stam 
Door de aanhoudende vraag van onder andere midibalen zijn wij jaarrond op zoek naar gras op stam in onze regio, wij kopen graag het gras op stam en regelen in de rest in eigen beheer. Neem hiervoor graag contact op met ons via de contactpagina. 

Maaien