Overslaan en naar de inhoud gaan
Kaas
verser dan vers

Kaas en zuivel

Bij ons koop je de lekkerste kaas en zuivel uit de omstreek!

In ons assortiment hebben wij abdijkaas van kaasboerderij De Driehoek uit Oosterhout, op deze abdij staat een melkveebedrijf met eigen kaasmakerij. 
Van de De Driehoek hebben wij de volgende kazen:
- Geheim van de Abdij 
- Fenegriekkaas
- Brandnetelkaas ​​​​​
- Extra belegen 
- Oude kaas
- Overjarige kaas

Naast De Driehoek hebben wij ook kazen van Kaasboerderij Weenink uit Lievelde en Kaasboerderij Spierings uit Oss. 
Daarvan hebben wij:
- Jong belegen 
- Belegen 
- Extra belegen 
- Italiaans 
- Oud
- Komijn 

Ook hebben wij heerlijke kruidenkazen zoals:

- Fenegriekkaas (met walnootachtige smaak)
- Italiaanse kruidenkaas
- Komijnekaas, ook 30+ komijnekaas 
- Brandnetelkaas
- Hertog Jan kaas
 

Biologische geitenkaas van De Mekkerstee

Deze geitenkaas wordt gemaakt op de biologische boerderij De Mekkerstee in Ouddorp.. hiervan hebben wij onder andere fenegriek en jong belegen!

 

Vacumeren van de kaas

Ga je op vakantie of wil je de kaas langere tijd bewaren. Dan kan je bij ons de kaas laten vacumeren.
De sealmachine onttrekt lucht uit de zak waardoor het rijpingsproces stopt. Hiermee wordt de houdbaarheidsdatum tot wel drie maanden verlengd. Op deze manier kun je de kaas lang en hygiënisch bewaren.

Ambachtelijke boerenzuivel

De boerenzuivel komt van de ambachtelijke zuivelboerderij De IJsseloord uit Arnhem. De IJsseloord is nog maar één van de weinige echte familiebedrijven waar alle zuivelproducten vers worden bereid. Met heel veel liefde en dat proef je. Wij verkopen (volle) melk, karnemelk, diverse soorten (vruchten-) yoghurt, hangop, vla, chocoladevla, slagroom en roomboter.;

Koud en kokend water
Reken zodra de eieren in het water liggen voor een zacht ei vier en halve minuut, voor een ei waarbij het wit gestold is en het geel zacht is zes minuten en voor een hard gekookt ei acht minuten.