Overslaan en naar de inhoud gaan
Vers
van de teler!

Vers & lekker lokaal

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor je lekkerste verse groenten en fruit, deze producten zijn van Nederlandse bodem en met veel zorg geteeld. 
Wij gaan met het aanbod van groenten en fruit met de seizoenen mee, ook zijn wij hét adres voor vergeten groenten, denk bijvoorbeeld aan; koolrapen, regenboogpeen, pastinaak, schorseneren, raapstelen en postelein. 

Waarom onze groenten en fruit?
Onze groenten en fruit zijn geselecteerd op A-kwaliteit, hiermee haal je niet alleen het beste in huis, maar steun je ook de boeren in Nederland. 
Wij werken samen met lokale boeren en telers, daarnaast worden wij vers geleverd door een prachtige AGF-leverancier, dit is een echt familiebedrijf die samenwerkt met Coöperatie Landwinkel. Hierdoor is de distributie en logistiek niet alleen heel efficiënt, maar krijgen de boeren en telers ook eerlijke prijzen voor hun producten. 
Wij zijn trots op ons samenwerkingsverband en bij aankoop van onze producten in de winkel kun je met zekerheid zeggen dat jij ook de agrarische sector, de familiebedrijven en de MKB-ers steunt! 

Kersen
In de kersentijd hebben wij de lekkerste kersen uit de regio, deze komen van fruitteeltbedrijf Kavelaars uit Zevenberschenhoek. 
Vers geplukt dezelfde dag in de winkelmand en dat proef je!

Landbouwbedrijf schalk uit Prinsenbeek
Onze boerenkool, bloemkool, romanesco, spitskool, pompoenen en tuinbonen komen rechtstreeks van het land. 
Landbouwbedrijf Schalk teelt al jarenlang met zorg deze groenten in de mooie polders van Breda en Prinsenbeek. 
Wij zijn trots op de lokale boeren en verser dan dit kan niet!

Groenten en fruit op aanvraag
Mis je iets in ons assortiment of wil je graag weten welke producten wij dagelijks aanbieden? Laat het ons gerust weten!