Overslaan en naar de inhoud gaan
Lotte

Maak kennis met Lotte

Stilzitten is niks voor mij... 

Van oorsprong ben ik een echte boerin, tijdens mijn landbouw-opleiding was ik vaker te vinden op de trekker dan in de les! Uit de praktijk leren is de beste manier om te leren vond ik...  tot mijn teleurstelling dachten sommigen daar helaas iets anders over! Maar geen paniek.... mijn MBO studie heb ik succesvol afgerond waarna ik nog een aantal jaar met heel veel plezier gewerkt heb bij een akkerbouwbedrijf. Helaas moet je soms keuzes maken, dat betekent dat ik gestopt ben met mijn full-time baan in de akkerbouw en thuis ben komen werken, ook hier werk ik met alle plezier. 

Het allerleukste aan ons bedrijf vind ik de veelzijdigheid, de ene minuut sta je een schudder aan te koppelen en de andere minuut een cadeaupakket in te pakken als ik in de winkel moet bijspringen.
Ik zit samen met mijn ouders in de V.O.F. dat houdt in dat ik mede-eigenaar ben en straks de boerderij ga overnemen, mijn ouders zijn nog relatief jong, dus dit kan gerust nog een aantal jaar duren. 

In die aantal jaar zitten we niet stil, ik heb dan de tijd om mijn eigen tak van het bedrijf te kunnen uitbreiden. 
Naast onze eigen ruwvoerwinning heb ik ook een handel in kuilbalen opgestart van het gras wat wij zelf telen, mijn doel is om daar nog veel groter in te worden, zodat mensen niet alleen bij ons kaas of groente kunnen kopen, maar ook veevoeder voor hun geit, schaap, koe of paard!

Genoeg gesproken.... ik moet gauw naar de koeien!